Kehity verkossa

Löykkiöläiset ovat viime aikoina ahkerasti kouluttautuneet webinaarien, Youtube-videoiden ja Twitteristä poimittujen verkkoaineistojen avulla. Kukin työntekijä on saanut luoda oman suunnitelmansa, oman profiilinsa, minkä jälkeen yhdessä ja erikseen on kartoitettu verkon tarjoamia mahdollisuuksia.

IMG_2908Osa webinaareista on osunut maaliinsa: sisältö on sopinut osallistujan tarpeisiin kuin nakutettu, yhteydet ovat toimineet, kysymyksiä on ehtinyt esittää maailman toisella laidalla toimineelle vetäjälle.

Aina kaikki ei ole ollut näin täsmäpalvelua. Aihetta ei ehkä käsiteltykään odotetusta näkökulmasta, webinaarin seuraaminen on vaatinut uuden ohjelmaversion asentamista tai aikavyöhyke on tullut tulkittua hieman väärin. Silloinkin tapahtumasta on voinut oppia: tilaisuuden puheenjohtajana toimisin itse toisin ja seuraavalla kerralla virittäydyn taajuudelle ajoissa.

Sekin on kiinnostavaa, mistä ylipäätään järjestetään verkkoseminaareja ja minkälaisia kysymyksiä niissä esitetään.

Osallistujat referoivat mielenkiintoisimmat sisällöt joskus blogissa, toisinaan Twitterissä, usein henkilökuntapalavereissa. Lyhyen kommentoinnin jälkeen kiinnostuneimmat voivat halutessaan kysyä lisää.

******************************

Tiivis mutta kiintoisa Pinterest-tuokio on katsottavissa ja kuunneltavissa osoitteessa http://webcasts.astd.org/webinar/1090 . Muista touko-kesäkuun webinaareista vinkkaamme myöhemmin.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s