Puhukaa toisillenne! Päättäjäpäiviä tarjolla

Etelä-Suomen AVI järjestää huhtikuun alkupuolella kolme päättäjäpäivää, joiden aiheena on viestintä, vuorovaikutus ja lobbaaminen ja kohderyhmänä sekä kuntapäättäjät ja luottamushenkilöt että kirjastoammattilaiset. 

Miten päättäjille puhutaan? Minkälaista tietoa luottamushenkilöt tarvitsevat toimintansa tueksi? Mitä kirjaston pitäisi kertoa valtuuston ja lautakuntien jäsenille? Missä muodossa tieto kannattaa esittää?

Kunnan sisäinen viestintä on tärkeä osa kaiken kokoisten kirjastojen viestintää. Sujuva ja tuloksellinen viestintä on onnistuneen budjettisuunnittelun, hankkeiden perustelemisen, resurssien varmistamisen edellytys.

Tule kuulemaan, mitä kirjaston kannalta tärkeä kohderyhmä, kunnan päättäjät, itse asiasta ajattelevat. Tilaisuus on tarkoitettu kirjastoammattilaisille, kuntapäättäjille sekä luottamushenkilöille.

Päivän aikana on myös aikaa ja tilaa keskustelulle. Keskustelua voi käydä ja seurata myös Twitterissä hashtagillä #kirj&päät

Päättäjäpäivät järjestetään kolmella paikkakunnalla yhteistyössä Lahden ja Lappeenrannan maakuntakirjastojen sekä Helsingin kaupunginkirjaston kanssa.

Keskiviikko 9.4.2014 klo 9.30 – 15.15, Lahden kaupunginkirjaston auditorio (käyntiosoite Kirkkokatu 31, Lahti)

Torstai 10.4.2014 klo 9.30 – 15.15,

Lappeenrannan pääkirjaston musiikkisali (käyntiosoite Valtakatu 47, Lappeenranta)

Perjantai 11.4.2014 klo 9.30 – 15.15, Pasilan kirjaston auditorio (käyntiosoite Kellosilta 9, Helsinki) 

Etelä-Suomen AVI haluaa sitovat ilmoittautumiset viimeistään torstaina 3.4.2014. osoitteessa http://www.avi.fi/etela kohdasta Ajankohtaista / Tapahtumat ja koulutukset. Tiedot ja päivien ohjelmat löytyvät myös osoitteella urly.fi/c3A 

PS. Kirjastokaista mahdollisesti striimaa Helsingin tilaisuuden, mutta siitä lisää tietoa myöhemmin. Löykkiöläiset seuraavat tilannetta ja kutsuvat mukaan omat päättäjänsä.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s