Lehmipoikia, prinsessoja, Harry P. ja Buffy

Viime aikoina Löykkiössä on etsitty vastapainoa kiireiselle työelämälle. Siihen tarkoitukseen sopivat niin painetut kirjat kuin niitä säestävät verkkopalvelutkin. Ottamatta (juurikaan) kantaa sivustolla esiteltyjen hengentuotteiden sisältöihin löykkiöläiset ovat muutoin viehättyneitä AvonRomance-palvelun toiminnoista: pamppailevia sydämiä, syviä huokauksia ja uskaliaasti paljastettuja olkapäitä (ja muitakin ruumiinosia) pullollaan olevia kirjoja käsittelevät blogipostaukset, arviot ja fanikeskustelut on koottu paketiksi, joka sisältää myös toimituksellista aineistoa, videoita, uutisia ja tarjouksia.

Tuttujen some-herkkujen lisäksi halutessaan teokset pääsee myös helposti ostamaan mm. Amazonista tai Barnes & Noblesta. Valinnanvaraa näyttää olevan myös romanssigenreissä: karski mutta hyväsydäminen cowboy kohtaa pakoilevan, lehmitytöksi naamioituneen prinsessan, kaunottaret paljastuvat vampyyreiksi ja historiallisissa miljöissä rakkaudesta riutuvat kartanon perijättäret.

Löykkiössä puhuttaa parhaillaan myös toisenlainen kirjallinen verkkopalvelu. Vaikka vahvistusviesti ei vielä ole ehtinyt edes kolahtaa postiin, kirjastossa odotellaan pääsyä Pottermoreen. NimbusRiver, that’s us!

Jos lukeminen ja samanmielisten kanssa kaveeraaminen verkossa ei riitä, fanifiktiosaitteja on paljon! Jos haluat ohjailla Buffya haluamaasi suuntaan, kirjoita oma jaksosi! (Etkä ole yksin: http://www.fanfiction.net/communities/tv/Buffy-The-Vampire-Slayer/)

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s