Sydämeltään nuorille kirjastoammattilaisille

(Bloggaaminen lienee kuin pyörälläajo: kun kerran on sen oppinut, lihasmuisti palailee pätkittäin, kun pitkänkin ajan jälkeen nousee jälleen satulaan. Näin toivomme Löykkiössä.)

Ilman minkäälaista läheisempää suhdetta CILIPiin, kustantajaan tai kirjoittajaan, löykkiöläiset ovat ennakkotietojen perusteella jo pitkään odottaneet pian ilmestyvää kirjaa The New Professional’s Toolkit.

Esittelyssä luvataan infoalan uusille toivoille tietoa, opastusta ja inspiraatiota, kaikkea käytännönläheisesti ja asiantuntijoiden tarjoamana. Oppaan kerrotaan toimivan niin arkistojen, tieteellisten, yleisten kuin erikoiskirjastojenkin kannalta, niin Englannissa kuin kansainvälisissä ympyröissä. Kiinnostaa myös vanhaa luuta, kirjastoammattilaisena, sellaisten opettajana, projekti- ja keikkatyöläisenä.

Se, mikä Löykkiötä kuitenkin eniten tähän teokseen liittyen ilahduttaa, on kirjaan liittyvä blogi ja sen anti. Blogissa on tuoreiden ammattilaisten kertomuksia ensimmäisestä kuukaudestaan uudessa työssä. Mitä he alkuaikoina ovat oppineet? Kuinka työympäristöön sopeutuminen on sujunut? Mikä on ollut parasta – ja pahinta?

Tällaista lisää! Kertokaa työstänne! Jakakaa päivänne! Muistuttakaa vanhoille, minkälaista työuran alkutaival oli!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s