Sisäpiirin tietoa luvassa Library Day in the Life -viikolla!

Löykkiöläiset ovat aiemminkin osallistuneet puolen vuoden välein vietettävään Library Day in the Life -viikkoon, joka starttaa taas 30.1.21012. Tänä vuonna löykkiöläisten ystävät saavat kuitenkin kirjastoherkkua koko rahan edestä: luvassa on vierailevien kirjastoammattilaisten kertomuksia työpäivästään eri puolilta Suomea.

Paitsi että kollegoiden toimista voi saada vinkkejä ja inspiraatiota, tietämys muiden alan toimijoiden työn sisällöistä voi edistää yhteistyötä, antaa ahaa-elämyksiä ja ylipäätään lisätä ymmärrystä erilaisissa tehtävissä toimivien välillä. Jos vielä asiakkaatkin saataisiin lukijoiksi, tarjoutuisi mainio mahdollisuus levittää tietoa kirjastojen toiminnasta ja palveluista – ja kumota myyttejä kirjoihin uppoutuvista introverteista ja avartaa käyttäjien käsitystä modernin kirjastotyön monipuolisuudesta.

Verkko haltuun -hanke on omassa blogissaan kertonut, kuinka kaikki innostuneet kirjastolaiset voivat osallistua arkensa jakamiseen blogeissa, Twitterissä, Flckrissä, YouTubessa ja missä nyt verkkomaailmassa vaikuttavatkaan. Ohjeet ja postaus hankkeen Library Day in the Life -viikon suunnitelmista täällä.

Tänään Löykkiöstä osallistutaan keskuskirjastokokoukseen Helsingissä. Kuva vuodentakaisesta tilaisuudesta.

Lopuksi toivotetaan kaikille Löykkiön ystäville riemullista arkea niin ensi viikolla kuin kaikkina muinakin vuoden viikkoina!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s