Miksi kaikki aina muuttuu?

Löykkiöläisillä on ilo osallistua Tietoyhteiskunnan tilat ja sisällöt -hankkeen loppuseminaarirysäykseen kolmella, mahdollisesti jopa neljällä paikkakunnalla. Tilaisuuden rakenne on näin toisella kerralla jo tuttu, mutta yhtään ei kyllästytä, ei puuduta, ei harmita kuulla samoihin palveluihin ja toimintoihin liittyviä esityksiä ja pohdintoja.

Sen sijaan on erinomaisen jännittävää nähdä, tekeekö yleisö tilaisuuksista erilaisia Tampereella, Kouvolassa, Hämeenlinnassa ja (ehkä) Jyväskylässä. Minkälainen dynamiikka syntyy erilaisissa tiloissa, erikokoisella joukolla, toistuvatko samat kommentit ja huomiot, kiinnostavatko samat kysymykset.

Päivien otsikko on Muuttuvat tilat ja työnkuvat kirjastossa – mikä muuttuu, miksi ja millä tavoin? Löykkiö raportoi aiheesta päivän aikana Kouvolasta käsin.

  • Maija Sarasteen parhaillaan esittelemällä Hämeenlinnan Virtuaalipolulla on julkaistu muun muassa Tapani Baggen Hämeenlinnaa esittelevä kartta, jonka teoskatkelmat ovat kirjailijan itsensä valitsemia. Tutustu!
Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s