Puolalaisen kirjastonhoitajan vaatekaappi

Löykkiöläiset lukevat mielellään naistenlehtiä, ei toki työaikana, mutta muuten. Yksi viime aikojen suosikeista on ollut Olivia, joka maaliskuun numerossaan onnistuu kuitenkin hämmentämään Löykkiön kirjaston naiset – ja miehenkin.

Jutussa ihanasta italialaisesta Pradasta toimittaja kiittelee muotitaloa uskalluksesta: Prada uskaltaa myös olla ruma. Vaan mikä toimiikaan rumuuden ruumiillistumana: puolalaisen kirjastonhoitajan vaatekaappi! Ei ole toimittajanplanttu seurannut aikaansa. Mikä olisikaan kuumempaa hottia kuin kirjastochic, puolalainen, suomalainen, kiinalainen, ruotsalainen.

Löykkiön kirjasto aikoo vielä esittää todisteita väitteelleen kirjastolaisten tyylitajusta ja ajanhermoisuudesta myöhemmin tänä vuonna järjestettävässä muotinäytöksessä. Catwalkilla tavataan!

Mainokset

4 thoughts on “Puolalaisen kirjastonhoitajan vaatekaappi

  1. Materiaali voisi toisaalta olla ns. teknistä, sillä suomalaisissa kirjastoissa on tunnetusti kuuma kesällä. Ilmastointihan on turhuuksien turhuutta…

  2. Kannatan kirjastouniformua, jäykkää ja istuvaa pukua niin miehille kuin naisille. Juuri puolalaiseen tai – saako tätä edes sanoa – kolmannen valtakunnan tyyliin.

    1. Riippuu univormun suunnittelijasta. Jos kauluksen sisäpuolella lukisi vaikka Paola, voisi puku menetellä. Suoraselkäisinä sitten liikuttaisiin hyllyjen välissä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s