KaNoKiKu! Kirjoittakaamme novelli!

Olli Sirén avautuu Helsingin sanomien NYT-liiteessä romaaninkirjoitusurakastaan, jonka oli tarkoitus konkretisoitua valmiina – tai ainakin romaanin mittaisena – tekstinä marraskuun aikana. Tekstimäärä jäi toteutumatta, mutta kokemuksesta syntyi mielenkiintoinen artikkeli oheisaineistoineen.

KaNoKiKu-blogi toteuttaa aiheesta vähemmän istumalihaksia vaativan version. Kansallinen novellinkirjoituskuukausi pärähtää käytniin 1.1.2011. Blogi toimii tukena luovaa kirjoittamista kokeileville, vasta-alkajille tai enemmänkin harrastaneille. Kirjoittamisen asiantuntijat, ammattikirjoittajat- ja -lukijat opastavat blogissa kuukauden aikana. Mukana ovat ainakin Emma Juslin, Juha Itkonen, Risto Isomäki, Maria Veitola, Mari Mörö ja André Wickström.

Oman novellinsa voi julkaista sivustolla kuun lopussa. Kaikki mukaan!

Mainokset

5 thoughts on “KaNoKiKu! Kirjoittakaamme novelli!

  1. Olen tietenkin tyhmä, mutta kysyisin kuitenkin: millä sivustolla julkaisen novellini, omallaniko siis? Eli miten tämä systeemi silloin 1.1.01 alkaa toimia? Jos ystävällisesti tähän vastaukseksi saisi opastusta?

    1. Heip, novellin voi julkaista KaNoKiKu-blogissa, johon ylläolevassa postauksessa on linkki. Sieltä löytyy muutakin mukavaa novellinkirjoituskuukauteen liittyvää tietoa.

      Tuotteliasta novellikuuta!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s