KaNoKiKu! Kirjoittakaamme novelli!

Olli Sirén avautuu Helsingin sanomien NYT-liiteessä romaaninkirjoitusurakastaan, jonka oli tarkoitus konkretisoitua valmiina – tai ainakin romaanin mittaisena – tekstinä marraskuun aikana. Tekstimäärä jäi toteutumatta, mutta kokemuksesta syntyi mielenkiintoinen artikkeli oheisaineistoineen.

KaNoKiKu-blogi toteuttaa aiheesta vähemmän istumalihaksia vaativan version. Kansallinen novellinkirjoituskuukausi pärähtää käytniin 1.1.2011. Blogi toimii tukena luovaa kirjoittamista kokeileville, vasta-alkajille tai enemmänkin harrastaneille. Kirjoittamisen asiantuntijat, ammattikirjoittajat- ja -lukijat opastavat blogissa kuukauden aikana. Mukana ovat ainakin Emma Juslin, Juha Itkonen, Risto Isomäki, Maria Veitola, Mari Mörö ja André Wickström.

Oman novellinsa voi julkaista sivustolla kuun lopussa. Kaikki mukaan!

5 thoughts on “KaNoKiKu! Kirjoittakaamme novelli!

  1. Olen tietenkin tyhmä, mutta kysyisin kuitenkin: millä sivustolla julkaisen novellini, omallaniko siis? Eli miten tämä systeemi silloin 1.1.01 alkaa toimia? Jos ystävällisesti tähän vastaukseksi saisi opastusta?

    1. Heip, novellin voi julkaista KaNoKiKu-blogissa, johon ylläolevassa postauksessa on linkki. Sieltä löytyy muutakin mukavaa novellinkirjoituskuukauteen liittyvää tietoa.

      Tuotteliasta novellikuuta!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s